Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Zaterdag- en/of vakantiehulp Maastricht of Landgraaf

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende, gezellige én goed betaalde zaterdagbaan met veel zelfstandigheid? Dan hebben wij misschien wel iets leuks voor jou: voor onze vestigingen in Maastricht en Landgraaf zijn wij namelijk op zoek naar een zaterdag- en vakantiehulp.

Wij verhuren eigenlijk alles voor de zakelijke of particuliere klusser en omdat veel mensen alleen in het weekend de tijd hebben om te klussen zijn wij ook op zaterdag geopend tussen 07.30 uur en 12.00 uur. In deze ochtenden komen veel klussers hun materieel ophalen en/of terugbrengen en als onze zaterdaghulp mag jij onze klanten helemaal zelfstandig helpen met hun gereedschappen en machines. Natuurlijk is er altijd een ervaren specialist bij jou dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets niet weet.

Dus vind jij het leuk om met mensen en machines te werken, ben jij ouder dan 18 jaar en wil je een leuk centje bijverdienen? Dan komen we graag met jou in contact

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel kennis maken. Je kunt ons mailen (hr@franssenfranken.com) of bellen (0854 854 854) en je bent ook altijd welkom om een kop koffie of een glas fris te komen drinken en kennis te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief