Franssen-Franken Ronde

Vanaf 2022 is Franssen-Franken de naams-en hoofdsponsor van de Ronde van Heerlen die verder zal gaan onder de naam “Franssen Franken Ronde Heerlen”.

Wil jij volledig op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Franssen-Franken Ronde van Heerlen? Bekijk dan de website van de organisatie of meld je aan op onze social kanalen.

Doe mee met de krasactie
Wil jij kans maken op leuke (wieler) prijzen? In de maanden juni en juli ontvang je nu bij alle orders één kraslot waarmee je kans maakt op de leukste prijzen. Vraag erna bij jouw vestiging.

Kinderactiviteit tijdens de Franssen-Franken ronde 2024
Als rasecht en regionaal familebedrijf vinden wij niets zo leuk als de kinderen van onze relaties ook te betrekken in het werk én de leuke activiteiten. Speciaal om de Franssen-Franken Ronde ook leuk te maken voor de kinderen hebben we dit jaar een heuse speurtocht georganiseerd. Langs het parcours zijn overal Franssen-Franken toiletten te vinden en als de kinderen goed zoeken zien ze hierop letters waarvan ze een toepasselijke zin kunnen maken. Bij het inleveren van het goede antwoord krijgen ze ook meteen een leuk prijsje. Alvast het formulier downloaden? Dat kan hier. Ook kunnen de formulieren vanaf 17.00 uur tm 20.00 uur opgehaald worden in de Franssen-Franken keet midden op het Schouwburgplein.

Het Franssen-Franken vakantieboekje
Voor velen start van oudsher de vakantie met de Ronde van Heerlen en om deze vakantie extra goed te beginnen heeft Franssen-Franken vakantieboekjes waarin kinderen naar hartenlust kunnen puzzelen, knutselen en vel meer leuks! Deze boekjes zijn op te halen bij de Franssen-Franken Container op het Schouwburgplein!

Lever jouw oude fiets in!
Franssen-Franken, Werk voor Heerlen en de Bovengrondse Vakschool slaan de handen ineen om het voor ieder kind mogelijk te maken om te kunnen fietsen. Ook tijdens feestelijke evenementen als deze kan er, volgens de naamsponsor Franssen-Franken, aandacht zijn voor serieuze zaken en mooie initiatieven. Toen wij de actie van Werk voor Heerlen en de Bovengrondse vakschool voorbij zag komen waarbij ze oude fietsen inzamelen, deze weer opknappen en deze schenken aan kinderen van ouders die geen fiets kunnen betalen, konden we dan ook niet anders dan een podium bieden aan deze actie tijdens de Franssen Franken Ronde van Heerlen. Op het Schouwburgplein is dan ook tussen 17.00 en 20.30 een opvallende groene container aanwezig waar iedereen die dat wil zijn of haar ongebruikte en oude fiets kan inleveren. Iedereen die dat doet krijgt hier een kleine en verkoelende attentie voor terug van ons.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief