Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Vacature kraan/containerwagenchauffeur

De kans is groot dat jij onze groene Franssen Franken vrachtwagens, opleggers, containers, steigers en andere verhuurmaterialen met regelmaat tegenkomt: wij zijn immers dé verhuurder van deze materialen in Limburg. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, overheden en particulieren.

Voor ons bedrijfsonderdeel Franssen Franken Transport B.V. zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Kraan/containerwagenchauffeur die er van houdt om in een betrokken team en met veel vrijheid te werken.

Franssen Franken is een gezond familiebedrijf en beschikt over een jong, modern en goed onderhouden wagenpark waar jij als liefhebber echt van zult kunnen genieten. Ook is het werk bij ons nooit saai: niet alleen werk je in het leukste team, ook zijn wij actief in diverse soorten vervoer zoals het transport van units, containers, los gestorte goederen, afvalrecycling en het vervoeren van groot materieel.

Jouw werk: 
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de rit(ten). De werkzaamheden bestaan daarnaast uit het laden en lossen (hijsen) van de lading middels de autolaadkraan en het vervoeren van producten als zand, grind en puin. Dagelijks rijd je met een containervrachtwagen met of zonder autolaadkraan, wat het werk erg afwisselend en uitdagend maakt. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor klein-onderhoud aan de vrachtwagen en houdt deze netjes. Het spreekt voor zichzelf dat jij verantwoordelijk bent voor het vakkundig en veilig uitvoeren van de transportwerkzaamheden, rekening houdend met de geldende wetgeving en richtlijnen (zoals rij- en rusttijden, lading zekeren, overbeladen, enz.). Maar dat is voor jou als rasvakman of -vrouw natuurlijk geen enkel probleem

Maar jouw rol is eigenlijk nog veel groter: jij bent immers, met de andere chauffeurs en buitendienstcollega’s, ons visitekaartje en jij ziet met eigen ogen wat er zich op een (bouw)locatie afspeelt en welke kansen er nog meer zijn voor ons als bedrijf. Jij straalt daarbij als geen ander uit waar wij als bedrijf voor staan: betrouwbaarheid, duidelijkheid en punctualiteit!

Dit vind je leuk om te doen:
Jij houdt er van om met het beste materieel de klus uit te voeren en je bent ook met recht trots op het werk dat je doet. Dat zijn wij namelijk ook! Daarnaast vind je het fijn om in de buurt te werken. Ons werkgebied bevindt zich in en om Limburg, wat betekent dat je over het algemeen geen lange ritten hoeft te maken. Al jouw werkzaamheden doe je nauwkeurig maar vooral ook met een gezonde dosis gedrevenheid én gezelligheid. Je bouwt immers  met veel van jouw klanten een goede band op. Daarbij is het ook gewoon ontzettend leuk werk voor een mooi regionaal familiebedrijf.

Dit ben jij:

 • Om te beginnen natuurlijk een topchauffeur
 • Een liefhebber van het vak die stressbestendig en flexibel is
 • Een vakman of -vrouw met ervaring met een kraan/containerwagen
 • Een zelfstandig werkend persoon met een kritische instelling en goede communicatieve eigenschappen;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95
 • Eigenaar van een VCA certificaat en TCVT of bereid om dit te halen
 • Inwoner van de mooiste regio van Nederland (Zuid-Limburg)
 • En bovenal… een gezellige en fijne collega

Wat bieden wij jou:

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • Werk in een stabiel en betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Langdurige samenwerking /vast werk
 • Waardering voor je werk
 • Opleidingen of bijscholing 
 • Een baan met regelmatige tijden

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel kennis maken. Je kunt ons mailen (hr@franssenfranken.com) of bellen (0854 854 854) en je bent ook altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en kennis te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief