Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Vacature Depot Chauffeur / Terrein Medewerker

Je hebt onze vrachtwagens met (puin)containers, bouwketen of al het andere verhuurmaterieel dat wij hebben vast wel eens gezien of zelfs gebruikt: wij zijn immers één van de grootste en in ieder geval leukste verhuurders van Zuid Limburg. Franssen Franken is een gezond familiebedrijf en beschikt over een jong, modern en goed onderhouden wagenpark waar jij als liefhebber echt van zult kunnen genieten. Ook is het werk bij ons nooit saai: niet alleen werk je in het leukste team, ook zijn wij actief in diverse soorten vervoer zoals het transport van units, containers, los gestorte goederen, afvalrecycling en het vervoeren van groot materieel.

Wij verhuren alles wat de professional óf particulier nodig heeft voor zijn of haar klus. Voor onze verhuur tak zijn wij voor onze vestigingen in Landgraaf en Maastricht op zoek naar Depot chauffeur / Terrein medewerker. In deze rol ben je het merendeel van de dag op pad en zorg je ervoor dat ons verhuurmaterieel op locatie bij de klant komt. Onze ritten gaan vanaf onze thuisbasissen in Landgraaf of Maastricht naar heel Zuid-Limburg en je komt in jouw rol voornamelijk bij de zakelijke opdrachtgevers, maar soms lever je grotere machines ook bij particulieren af.

Jouw werk: 

Naast dat jij al het materieel keurig op de plek van bestemming brengt zorgt jij voor uitladen en de administratieve afhandeling die daarbij hoort. Soms geef jij ook nog een kleine werkinstructie en zo zorg jij ervoor dat iedereen met een goed gevoel met ons materieel aan de slag kan.

Jij bent dan ook echt één van de gezichten van ons bedrijf. Je rijdt immers vaak in een vaste regio en zult hierbij vaak met veel terugkomende relaties contact hebben.

Je zorgt er niet alleen voor dat al het materieel bij de klant op locatie komt, ook zorg jij voor de retourritten en jij bij dé man of vrouw die onze eigen terreinen overzichtelijk, representatief en werkbaar houdt.

Dit vind je leuk om te doen:
Jij houdt er van om met het beste materieel het werk uit te voeren en je bent ook met recht trots op het werk dat je doet. Dat zijn wij namelijk ook! Daarnaast vind je het fijn om in de buurt te werken. Ons werkgebied bevindt zich in en om Limburg, wat betekent dat je over het algemeen geen lange ritten hoeft te maken. Al jouw werkzaamheden doe je nauwkeurig maar vooral ook met een gezonde dosis gedrevenheid én gezelligheid. Je bouwt immers  met veel van jouw klanten een goede band op. Daarbij is het ook gewoon ontzettend leuk werk voor een mooi regionaal familiebedrijf.

Dit ben jij:

 • Om te beginnen natuurlijk een topchauffeur
 • Een liefhebber van het vak die stressbestendig en flexibel is
 • Een vakman of -vrouw met ervaring met een kraan/containerwagen
 • Een zelfstandig werkend persoon met een kritische instelling en goede communicatieve eigenschappen;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs BE
 • En bovenal… een gezellige en fijne collega

Wat bieden wij jou:

 • Een goed salaris met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden
 • Werk in een stabiel en betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Langdurige samenwerking /vast werk
 • Waardering voor je werk
 • Opleidingen of bijscholing als je dit nodig hebt of wilt
 • Een baan met regelmatige tijden

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel kennis maken.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief