Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Vacature Chauffeur Toiletvoorzieningen / Depot chauffeur

DEZE VACTURE IS INMIDDELS VERVULD. BENIEUWD NAAR ANDERE VACACTURES? BEKIJK HIER DE OPENSTAANDE VACATURES.

De kans is groot dat jij onze groene Franssen Franken wagens, toiletunits, chemisch toiletten, containers, steigers en andere verhuurmaterialen met regelmaat tegenkomt: wij zijn immers dé verhuurder van deze materialen in Limburg. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, overheden en particulieren.

Voor onze verhuurafdeling zijn wij op zoek naar een Chauffeur Toiletvoorzieningen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het transport, het onderhoud en de reiniging van onze chemische toiletten op locatie. Onze toiletten zijn voornamelijk terug te vinden op een groot aantal bouwlocaties in Limburg.

Jouw werk:
Jij zorgt ervoor dat iedereen op alle locaties gebruik kan maken van zuivere toiletvoorzieningen. Maar de rol van Chauffeur toiletvoorziening is groter: jij bent immers, met de andere chauffeurs en buitendienstcollega’s, ons visitekaartje en jij ziet met eigen ogen wat er zich op een (bouw)locatie afspeelt en welke kansen er nog meer zijn voor ons als bedrijf. Jij straalt daarbij als geen ander uit waar wij als bedrijf voor staan: betrouwbaarheid, duidelijkheid en punctualiteit!

Daarnaast zorg jij als Depot Chauffeur ervoor dat al onze overige verhuur producten tijdig en vakkundig op de locaties worden afgeleverd.

Dit vind je leuk om te doen:
Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te zijn en op de meest uiteenlopende locaties jouw werk uit te kunnen voeren. Dit doe jij nauwkeurig maar vooral ook met een gezonde dosis gedrevenheid én gezelligheid. Je bouwt immers met veel van jouw klanten een goede band op omdat je met regelmaat terugkomt. Daarbij is het ook gewoon ontzettend leuk werk voor een mooi regionaal familiebedrijf.

Dit ben jij:
– Je bent in het bezit van rijbewijs B
– Je bent in het bezit van rijbewijs BE of bereid dat te halen
– Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden
– Je bent een flexibele en harde werker met veel verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent in staat kansen voor ons bedrijf tijdens jouw werk te traceren
– Je beschikt over een probleemoplossend vermogen
– MBO werk- en denk niveau

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel (persoonlijk of online) kennis maken.


Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief