Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Vacature Allround Verhuurmedewerker Maastricht

De kans is groot dat jij onze groene Franssen Franken vrachtwagens, opleggers, containers, steigers en andere verhuurmaterialen met regelmaat tegenkomt: wij zijn immers dé verhuurder van deze materialen in Limburg. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, overheden en particulieren en je kunt je voorstellen dat dagelijks veel van deze relaties onze balies bezoeken om hun gehuurde materieel af te halen, terug te brengen of advies komen vragen over wat heb het beste helpt in hun klus. Om al deze relaties te helpen en adviseren zijn wij op zoek naar een extra baliemedewerker voor onze vestigingen in Landgraaf en Maastricht. Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling, vind je het leuk om anderen in hun klus te adviseren, ben jij iemand die goed relaties onderhoud en zie je commerciële kansen? Dan is dit een ideale functie voor jou.

Jouw werk

Als verhuurmedewerker op onze vestigingen in Landgraaf of Maastricht run jij samen met jouw collega’s de vestiging. Je hebt veel te maken met klanten uit de directe omgeving die jij, als verhuurmedewerker, van een zo goed mogelijk advies voorziet met betrekking tot de inzet én gebruik van al ons materieel.

Als de klant tevreden is en de machine wordt verhuurd ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het verhuurproces. Bij het retour komen van de machines ben jij ook het eerste aanspreekpunt, je kijkt de machine na of deze geen mankementen vertoont. Ook heb je regelmatig contact met collega’s op andere vestigingen om hen te ondersteunen, maar ook om jouw eigen klanten te helpen indien de machine niet op voorraad is.

Ook zie jij commerciële kansen en pak je deze met jouw collega’s op want er is geen (nieuw) bouwproject in jullie regio waar jullie niet ons materieel willen aanbieden. Samen met het team op de vestiging bespreek je dergelijke commerciële kansen en pak je deze op! In overleg met jouw collega’s gaan jullie hiervoor ook wel eens naar buiten en bezoek je de klant. Kortom; als balie medewerker verhuur is geen dag hetzelfde.

Dit vind je leuk om te doen:
Jij houdt er van om met het beste materieel het werk uit te voeren en je bent ook met recht trots op het werk dat je doet. Dat zijn wij namelijk ook! Daarnaast vind je het fijn om in een bedrijf met een regionaal karakter te werken. Al jouw werkzaamheden doe je nauwkeurig maar vooral ook met een gezonde dosis gedrevenheid én gezelligheid. Je bouwt immers  met veel van jouw klanten een goede band op.  Jij geniet er dan ook echt van om onze relaties te adviseren en hen te helpen bij hun klus.

Dit ben jij

 • Je houdt van zelfstandig werken;
 • Je kunt de juiste prioriteiten stellen;
 • Jij bent ondernemende en je haalt er voldoening uit om samen met jou collega’s het beste rendement uit de vestiging te halen en de potentie volledig te benutten;
 • MBO werk- en/of denkniveau;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit
 • En bovenal… een gezellige en fijne collega

Wat bieden wij jou:

 • Een goed salaris met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden
 • Werk in een stabiel en betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Langdurige samenwerking /vast werk
 • Waardering voor je werk
 • Opleidingen of bijscholing als je dit nodig hebt of wilt
 • Een baan met regelmatige tijden

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel kennis maken.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief