Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Vacature Onderhoudsmonteur / Allround TD’er

De kans is groot dat jij onze groene Franssen Franken vrachtwagens, opleggers, containers, steigers en andere verhuurmaterialen met regelmaat tegenkomt: wij zijn immers dé verhuurder van deze materialen in Limburg. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, overheden en particulieren. Inmiddels beschikken wij over een “verhuur-park” van meer dan 1200 verschillende producten van de beste en meest vooraanstaande merken.

En om al dat materieel te onderhouden zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze technische dienst waarbij je al het materieel voor onze vestigingen in Landgraaf en/of Maastricht onderhoudt. Dit doe je voornamelijk op onze vestigingen, maar incidenteel ga je hiervoor ook naar locatie. Dus klus jij het liefst aan veel verschillende machines en is techniek echt jouw passie? Dan is deze vacature als monteur vast iets voor jou.

Jouw werk:
Om er voor te zorgen dat al deze producten van de hoogste kwaliteit zijn en blijven, zijn we voor onze vestiging in Landgraaf op zoek naar een Monteur Technische Dienst. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren én keuren van ons verhuurmaterieel. Je bent onderdeel van een loyaal en betrokken team waardoor je als allround Monteur jouw hart kunt ophalen. Je werkt immers aan de beste en meest uiteenlopende materialen die je je kunt voorstellen. Jouw werkplek is direct bij onze afhaalbalie waardoor je in contact staat met de gebruikers. Bij grote drukte ben jij dan ook in staat om onze baliemedewerkers te ondersteunen en bij te staan.

Dit vind je leuk om te doen:
Je vindt het leuk om zelfstandig aan de meest uiteenlopende machines uit ons assortiment te werken. Je bent een echte techneut die er van geniet om aan (en met) onze materialen te werken. Dit doe jij nauwkeurig maar vooral ook met een gezonde dosis gedrevenheid én passie. Daarbij geniet jij ervan om jouw kennis te blijven uitbreiden en ontwikkelen: ons verhuur assortiment wordt immers continue aangevuld en dat betekent dat jij ook keer op keer met nieuwe machines kunt gaan werken.

Dit ben jij:

 • Je houdt ervan om een breed assortiment producten en materialen te onderhouden en te repareren.
 • Je hebt een brede technische kennis van een groot aantal technieken en vindt het leuk om jezelf te verdiepen in de producten die jij niet (geheel) kent.
 • Je werkt zelfstandig en vindt het fijn om veel verantwoordelijkheid te hebben binnen jouw vakgebied.
 • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen
 • Je hebt een afgeronde (V)MBO/LTS/MTS-opleiding (voertuigentechniek, werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie of elektrotechniek)
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Wat bieden wij jou:

 • Een goed salaris met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden;
 • Werk in een stabiel en betrokken familiebedrijf met korte lijnen;
 • Langdurige samenwerking /vast werk;
 • Waardering voor je werk;
 • Opleidingen of bijscholing als je dit nodig hebt of wilt;
 • Een baan met regelmatige tijden;

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel kennis maken.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief