Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Junior / assistent planner

Planner, Coördinator, Medewerker bedrijfsbureau, Logistiek wonder, duizendpoot: er zijn genoeg namen voor deze uitdagende en zeer afwisselde functie. Maar het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in het werk dat van je verwacht wordt én dat jij samen met ons onze groei ambities kunt en wilt waarmaken. Deze functie is dan ook uitermate geschikt voor zowel een assistent planner die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als voor een junior, starter of young professional die samen met ons wil meegroeien.

De kans is groot dat jij onze groene Franssen Franken wagens, containers, steigers en andere verhuurmaterialen met regelmaat tegenkomt: wij zijn immers dé verhuurder van bouwmachines, gereedschap, hoogwerkers, aannemersmaterieel en (afval) containers van Limburg. Tot onze opdrachtgevers behoren de grote, middelgrote en kleine bouwbedrijven, overheden en particulieren. Vanuit onze hoofdvestiging in Landgraaf wordt de planning van de verhuur en het benodigde transport voor de containers en machines gecoördineerd voor de gehele Franssen Franken Groep. Dit op zichzelf is al een uitdagende en afwisselde functie maar als Jr. Planner ben jij ook verantwoordelijk voor de transport van externe opdrachtgevers: voor veel, onder andere, bouwbedrijven verzorgen wij immers de gehele bouwplaatsinrichting en het vervoer van de daarbij behorende materialen.

Jouw werk:
– Samen met onze Hoofd Planning zorg jij ervoor dat al onze projecten vlekkeloos en gestroomlijnd verlopen.
– Jij bent de eerste persoon die onze klanten spreken. Vanaf het moment dat ze ons contacten totdat alle spullen na de verhuur weer terug zijn regel jij alles om het geheel optimaal te laten verlopen voor onze opdrachtgevers.
– Ook de administratieve afhandeling van dit gehele proces valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt hierbij niet alleen voor de interne administratie maar ook voor aanvullende documenten.
– Ook vindt je het leuk om commercieel bezig te zijn. Tijdens jouw klantcontact denk jij mee in andere en aanvullende mogelijkheden waarmee je de klant verder zou kunnen ondersteunen in. Ook ben je actief betrokken in de opvolging van uitstaande offertes en aanbiedingen.

Dit vind je leuk om te doen
– Jij houdt er van om met onze klant mee te denken en hen in onze service altijd een stapje voor te zijn.
– Je vindt het leuk jezelf, jouw functie en jouw werkzaamheden altijd te blijven verbeteren. De zin “zo doen we het altijd” komt niet in jouw woordenboek voor en je bent altijd op zoek naar manieren om het nóg beter te doen.
– Je houdt er van om met verschillende mensen te werken en schakelt hier snel tussen. Het ene moment heb je immers contact met een particulier met (ver)bouw plannen en het andere moment ben jij de sparringspartner van een groot bouw bedrijf of een gemeente.
– Je houdt er van dat iedere dag anders is. Je weet in de ochtend nooit precies hoe jouw dag er uit komt te zien en juist van deze afwisseling wordt jij blij.

Dit ben jij:
– Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden
– Je beschikt over een probleemoplossend vermogen
– Je bent gedreven en gaat voor het best mogelijke resultaat
– Je bent een (young) professional die graag wil meegroeien met het bedrijf
– Je bent op zoek naar een baan met veel vrijheid en mogelijkheden
– Je hebt affiniteit met transport en verhuur in de bouwbranche
– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je bent een doener met een Hands-on mentaliteit
– Je beschikt over een gestructureerde, zelfstandige en flexibele werkhouding.

Herken jij je hierin en lijkt het je iets om samen met ons te bouwen aan ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen we snel kennis maken.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief